Ponudba

1. in 3. tretjina

Na prvi in tretji tretjini dvorane sta zarisani igrišči za košarko in tri igrišča za badminton. Košarkarsko igrišče je nekoliko krajše, širina pa je v tekmovalnih merah. Na obeh prečnih igriščih je možnost tudi nižanja višine obročev. S tem omogočamo treninge in tekmovanja mlajših selekcij. Badminton igrišča so razdeljena po širini.

2. tretjina

Druga tretjina dvorane je namenjena igranju odbojke in mini nogometu, za vse navdušence badmintona pa je zarisano igrišče na katerih lahko prizkusite svoje veščine in jih z dodatnimi treningi še nadgradite. Za vse profesionalne igralce namiznega tenisa, pa tudi za rekreativnce ali popolne začetnike, pa imamo na voljo tudi mize za namizni tenis. Pridružite se nam!

Celotna dvorana

Celotna dvorana omogoča igranje košarke, odbojke in malega nogometa. Vsa igrišča so pravih dimenzij, kar pomeni da ustrezajo tudi tekmovalnim standardom.

Garderobe

V vsaki garderobi je na voljo dovolj sedišč in polic za vse uporabnike športnega centra, seveda pa ne manjkajo niti tuši, ogledala in toaletni prostori.

Bar

V baru obiskovalcem nudimo več vrst piva,  hkrati pa v redno ponudbo mesečno dodajamo nekaj dodatnih - posebnih vrst piva, ki jih poimenujemo "pivo meseca". V ponudbo počasi dodajamo tudi proteinske shake, od hrane pa ponujamo toaste. V središču bara se na steni nahaja tabla, kjer se sproti objavljajo vsi pomembni dogodki Športnega centra Livada.

Kontakt

Dogodki

<Marec 2018>
PonTorSreČetPetSobNed
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Za boljšo uporabniško izkušnjo ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z uporabo. Več informacij

Spletni piškotki